Løbsinformation MTB

I anledning af TdG afvikles for halvtredsindstyvendes gang inviterer Silkeborg Mountainbike Center og Cycle Sport Silkeborg til et unikt mountainbikeløb fra Silkeborg Til Randers (90 km) eller Ans By til Randers (45 km)

Løbet vil byde på noget af danmarks bedste Enduro terræn og en bred kombination af både op- og nedkørsler på de bedste singletracks gennem både Silkeborg Skovene, Gjern Bakker og Fussingø ved Randers  og ikke mindst en række flade passager langs Gudenåen, gennem skove og på flad landevej.  

Maks antal:

Det vil være et eksklusivt MTB løb gennem en del af Danmarks flotteste natur og passager langs Gudenåen og på de bedste tracks i Danmark så deltagerantallet er på maks 250 deltagere.

Distance og ruten

Ruterne er under udarbejdelse og vil blive lavet med respekt for naturen og i samarbejde med private lodsejere og skov og naturstyrelsen.

 

Ruten offentliggøres lørdag den 12. august 2017 kl. 12.00 på facebook og her på hjemmesiden.  

Der udarbejdes to distancer på henholdsvis 90 kilometer og 45 kilometer.  

Begge ruter er designet med følgende fordelingen:

25 % singletrack (anlagte MTB spor Bjerringbro, Fussingø og Gjern (kun 90 KM distance) og Silkeborg (kun 90 KM distancen)

30 % trails (mindre stier i skove og langs Gudenåen)

25 % grus (cykelstier, skovveje og mindre veje)  

15 % Asfalt (cykelstier og passager på landevej)

Ruten offentliggøres lørdag den 12. august 2017 kl. 12.00 på facebook og her på hjemmesiden.  

hidden map

 

Klasser og præmier

Der vil være nedstående klasser, minimum alder for at deltage er 15 år. Der er særskilt guld, sølv og bronze til nr. 1, 2 og 3 i Junior (drenge og piger under 18 år) herre og damer:

  • Herre + 18
  • Dame + 18
  • Junior Pige + 15-18
  • Junior dreng + 15-18 

I mål vil deltagerne få udleveret en deltagermedalje som tegn på, at have gennemført løbet.

Det er muligt at bestille deltagertrøje sammen med tilmeldingen.

Det er muligt at bestille transport før løbet så man møder op ved målområdet i Randers og transporteres til start. Dermed kan man have bil o.l. ventende i Randers efter løbet.