Løbsinformation Swim Run

I anledning af TdG afvikles for halvtredsindstyvendes gang byder Randers Freja Triathlon ind med et Swim Run, som afvikles forud for deltagerne i Tour De Gudenå Kano &Kajak kommer i mål.

Tour De Gudenaa – Swim Run afvikles i området ved Randers Regnskov og Vorup enge med start og mål på Justesens Plæne i hjertet af Randers. På trods af det bynære stævne, så bliver både svømning og løb i fantastisk natur med mulighed for at spotte både laks, bisonokser og et rigt fugleliv i engene og langs Gudenåen.

SwimRun er en forholdsvis ny sport og består af mange skift mellem løb og svømning. Det stammer fra Sverige, hvor man svømmer mellem øer i de svenske skærgårde. Udbredelsen i Danmark er ikke så stor –  endnu..

Distance og ruten

Distancen er overkommelig for de fleste og meget begyndervenlig. Specielt grundet medstrøm i Gudenåen. Der skal løbes 5 og svømmes 4 stræk. Løbet foregår primært på gode stier langs Gudenåen og på engene. Terrænet er fladt. De enkelte stræk er

 1. løb 1200m
 2. svømning 400m
 3. løb 4800m
 4. svømning 900m
 5. løb 1200m
 6. svømning 900m
 7. løb 1200m
 8. svømning 400m
 9. løb 800m

SWIM RUN MAP 2017 -.cdr

Svømning i alt 2,6km og løb i alt 9,0 km. Løberuten vil være markeret med små blå flag og ved svømningen følges Gudenåen. Skiftet til løb er markeret med en bøje.

Løbet starter kl 10.00 og er en deltager ikke færdig med sidste svømmedel kl 12 tages vedkommende ud af løbet. Alle har således mindst 2 timer til at gennemfører. Det forventes at de hurtigste deltagere vil være igennem løbet på ca. 1 time.

Klasser og præmier

Vi ønsker at flere får muligheden for at prøve Swim Run, hvorfor vi tilbyder, at man kan stille op som enkeltperson. Der vil være nedstående klasser, minimum alder for at deltage er 18 år. Der er særskilt guld, sølv og bronze til nr. 1, 2 og 3 i herre, damer og mix.

 • Single, mand/kvinde
 • Hold af 2, mand/kvinde
 • Hold af 2, mix

I mål vil deltagerne få udleveret en deltagermedalje som tegn på, at have gennemført løbet.

Det er muligt at bestille deltagertrøje sammen med tilmeldingen.