Tilmelding

STARTAFGIFT
Fra d. 1. maj – 18. august 2019.
Herefter stiger prisen (100,- kr. pr person) og der kan ikke bestilles løbstrøjer.

Silkeborg 70 km //Ener

525 kr

Silkeborg 70 km //Toer

1050 kr

Silkeborg 70 km //Firer

2100 kr

Ans 42 km // Ener

475 kr

Ans 42 km // Toer

950 kr

Ans 42 km // Firer

1900 kr

Ulstrup 23 km // Ener

300 kr

Ulstrup 23 km // Toer

600 kr

STARTAFGIFT pr. deltager – slalom

Kr. 100,- DM slalom. (8. september)
Kr. 200,- Wildwater weekend. (6.-8. septemmnber)

Tilkøb før 19. august:

Craft trøje – 225 kr.

OBS disclaimer der forventes sponsortryk på Tshirt
Læs mere her

Transport:

Transport fra Randers til Silkeborg lørdag morgen (1 person + kajak) – kr. 100 – .

Transporten sker fra Randers Regnskov kl. 7.00 – der gøres stop i Ans og fortsættes til Silkeborg, hvor bådnumre kan afhentes.

Transport fra Randers til Ulstrup lørdag morgen (1 person + kajak) – kr. 100-. Afgang 09.30 fra Randers Randers Regnskov.

Deltagerkrav:

Det er muligt at deltage både som selv-organiseret roer og som medlem af en kano/kajakklub, blot sikkerhedskravet er opfyldt.

Der er krav om gennemført IPP2 eller tilsvarende færdigheder for alle deltagere. Det vil sige, at du som minimum er en kompetent begynder. Du kan færdes sikkert og ro/padle skadesforebyggende i en gruppe i beskyttet farvand. Kendskab til redning / selvredning er nødvendigt. Der skal bæres vest i alle bådtyper og anvendes leash i de åbne bådtyper.

Vdr. gruppetilmelding

Vi opgraderer vores resultat og løbsstyringssystem. Af den grund har vi brug for at få de individuelle oplysninger bl.a. af hensyn til tracking og opfølgning. Derfor skal alt tilmelding ske via systemet her. (link).

Tip for at lette gruppetilmelding

Hvis man grupperer tilmeldingerne efter distance er der mulighed for at “Tilmeld flere deltagere” inden man kommer til betalingen. Så skal man kun afslutte og betale få gange.ultimate3

Vi har desværre ikke i år mulighed for faktura – men vil se på at udvikle det. Hvis ikke klubben har et betalingskort vil vi foreslå at man regner beløbet ud og får det aconto overført fra klubbens kasserer så en enkelt person ikke skal lægge hele beløbet ud.

Endelig er det også muligt at dellegere tilmeldingen ud så hver enkelt selv tilmelder sig – det vil stadig blive med samme klubnavn.