Tilmelding

Tilmelding til Tour de Gudenaa 2017

Tilmelding og betaling foregår via følgende links

73 km – Silkeborg til Randers

42 km – Ans til Randers

STARTAFGIFT pr. deltager

kr. 500 ved tilmelding inden 1. august
herefter kr. 600

kr. 300,00 – for U14 og U16

Tilkøb:

Craft trøje – kr. 150

Transport:

Transport fra Randers til Silkeborg lørdag morgen (1 person + kajak) – kr. 100 – tilmelding sker på ovenstående links.

Transporten sker fra Randers Regnskov (lige ved mållinjen) kl. 7.00 – der gøres stop i Ans og fortsættes til Silkeborg, hvor bådnumre kan afhentes.

Deltagerkrav:

Det er muligt at deltage både som ikke-organiseret roer og som medlem af en kano/kajakklub, blot sikkerhedskravet er opfyldt.

Der er krav om gennemført EPP2 eller tilsvarende færdigheder for alle deltagere.

 

Vdr. gruppetilmelding

Vi opgraderer vores resultat og løbsstyringssystem. Af den grund har vi brug for at få de individuelle oplysninger bl.a. af hensyn til tracking og opfølgning. Derfor skal alt tilmelding ske via systemet her. (link).

Tip for at lette gruppetilmelding

Hvis man grupperer tilmeldingerne efter distance er der mulighed for at “Tilmeld flere deltagere” inden man kommer til betalingen. Så skal man kun afslutte og betale få gange.ultimate3

Vi har desværre ikke i år mulighed for faktura – men vil se på at udvikle det. Hvis ikke klubben har et betalingskort vil vi foreslå at man regner beløbet ud og får det aconto overført fra klubbens kasserer så en enkelt person ikke skal lægge hele beløbet ud.

Endelig er det også muligt at dellegere tilmeldingen ud så hver enkelt selv tilmelder sig – det vil stadig blive med samme klubnavn.