Tilmelding

 

 

Tilmelding er ikke mulig i øjeblikket

 

 

 

 

 

STARTAFGIFT pr. deltager – distancer 70/42 km

Kr. 500 ved tilmelding inden 16. august. Herefter kr. 600.

Kr. 300,00 – for U14 og U16.

 

STARTAFGIFT pr. deltager – distance 23 km

Pris uanset alder kr. 300 ved tilmelding inden 16. august.

 

STARTAFGIFT pr. deltager – slalom

Kr. 100 DM slalom. (9. september)
Kr. 200 workshop intro til slalom paddling.

 

Tilkøb før 16. august:

Craft trøje – kr. 150
OBS disclaimer der forventes sponsortryk på Tshirt

Læs mere her

 

Transport:

Transport fra Randers til Silkeborg lørdag morgen (1 person + kajak) – kr. 100 – .

Transporten sker fra Randers Regnskov kl. 7.00 – der gøres stop i Ans og fortsættes til Silkeborg, hvor bådnumre kan afhentes.

Transport fra Randers til Ulstrup lørdag morgen (1 person + kajak) – kr. 100-. Afgang 08.30 fra Randers Randers Regnskov.

 

Deltagerkrav:

Det er muligt at deltage både som selv-organiseret roer og som medlem af en kano/kajakklub, blot sikkerhedskravet er opfyldt.

Der er krav om gennemført IPP2 eller tilsvarende færdigheder for alle deltagere. Det vil sige, at du som minimum er en kompetent begynder. Du kan færdes sikkert og ro/padle skadesforebyggende i en gruppe i beskyttet farvand. Kendskab til redning / selvredning er nødvendigt. Der skal bæres vest i alle bådtyper og anvendes leash i de åbne bådtyper.

 

Vdr. gruppetilmelding

Vi opgraderer vores resultat og løbsstyringssystem. Af den grund har vi brug for at få de individuelle oplysninger bl.a. af hensyn til tracking og opfølgning. Derfor skal alt tilmelding ske via systemet her. (link).

 

Tip for at lette gruppetilmelding

Hvis man grupperer tilmeldingerne efter distance er der mulighed for at “Tilmeld flere deltagere” inden man kommer til betalingen. Så skal man kun afslutte og betale få gange.ultimate3

Vi har desværre ikke i år mulighed for faktura – men vil se på at udvikle det. Hvis ikke klubben har et betalingskort vil vi foreslå at man regner beløbet ud og får det aconto overført fra klubbens kasserer så en enkelt person ikke skal lægge hele beløbet ud.

Endelig er det også muligt at dellegere tilmeldingen ud så hver enkelt selv tilmelder sig – det vil stadig blive med samme klubnavn.