Løbsinformation Tange

Overbæring Tange

Der er overbæring ved Tange Værket, og overbæringen kan ske både i højre og venstre side. Der er udlagt anløbsbro og rampe op fra søen – derefter passeres overbæring inden for afmærket løbebane som er ca. 180 m – på det første stykke vil det ikke være muligt at modtage assistance. Derefter vil overbæringen være opdelt i to løbebaner – en blå for hurtigt gennemløb samt en rød for “PAUSE  – zoner vil være afmærket med løbebånd og flag.

På de sidste 25 m af overbæringen vil det ikke være muligt at modtage assistance.

Husk at det er tilladt at få hjælp med overbæringen i Tange, medmindre man er med i kampen om førstepladsen. Hjælp er tilladt fra 20 minutter efter første båd i din klasse har passeret overbæringen.

Roere som ønsker at holde frivillig pause i Tange skal benytte udgangen i ”PAUSE” i højre side af løbebanen. Ophold under pitstoppet skal foretages i pitstopzonen, og man skal sørge for, at bådene ligger på langs i ”løbsbanen”, således at der er plads til alle, der holder pause.

30 minutter efter den første båd har passeret overbæringen må supportere hjælpe med at bære både til pause.

Der er ikke krav om adgangskort for supportere i overbæringen.

Alle roere og hjælpere skal følge de anvisninger som gives af officials – hvis disse ikke følges, kan det medføre tidsstraf/diskvalifikation.

Alle roere skal have passeret overbæringen i Tange senest kl. 15.30 – hvor efter roerne vil blive taget ud af løbet.

tange map

Frivillig pause

Ved Gudenåcentralen er der i forbindelse med overbæringen mulighed for at holde frivillig pause.

 

Forplejning | Deltagere

Der udleveres bouillon, energidrik, grovboller og frugt. Forplejningen udleveres fra telt i overbæringsområdet.

 

Parkering for hjælpere

Det er ikke muligt at køre helt ned til Gudenåcentralen. Parkering kan ske på Energimuseets parkeringsplads. Benyt gangbroen til tilskuerområdet ved overbæringen. Der er adgang til at se landgangen ved at gå over slusen, men herfra er der IKKE adgang til det øvrige tilskuerområde.

 

Tidsgrænse

Roerene skal forlade Tange senest 15.30 ellers udgår man fra løbet.

Tange 2016