Tilmelding

Grundet Corona-situationen afventer vi lige nu myndighedernes udmeldinger om deres krav til hvordan arrangementet skal afholdes, før vi åbner for tilmelding.

STARTAFGIFT

Silkeborg 70 km //Ener

625 kr

Silkeborg 70 km //Toer

1150 kr

Silkeborg 70 km //Firer

2200 kr

Ans 42 km // Ener

575 kr

Ans 42 km // Toer

1050 kr

Ans 42 km // Firer

2000 kr

Ulstrup 23 km // Ener

400 kr

Ulstrup 23 km // Toer

700 kr

STARTAFGIFT pr. deltager – slalom

Kr. 100,- DM slalom. (8. september)
Kr. 200,- Wildwater weekend. (6.-8. septemmnber)

Tilkøb før 19. august:

Craft trøje – 225 kr.

OBS disclaimer der forventes sponsortryk på Tshirt
Læs mere her

Bustrransport inkl kajak

Kan tilkøbes ved tilmelding

Bussen til Ans og Silkeborg kører kl 7.00

Bussen til Ulstrup kører kl. 09.30

Fra parkeringen ved Randers Regnskov / Justesens plæne. Se kortet.

Bus kl. 07.00 kører først til Ans og så videre til Silkeborg. Bus kl. 08.30 kører til Ulstrup. Det forventes, at man selv bidrager til at pakke kajak på traileren. Kom i god tid og husk stropper til at fastgøre kajakken. 

Deltagerkrav:

Det er muligt at deltage både som selv-organiseret roer og som medlem af en kano/kajakklub, blot sikkerhedskravet er opfyldt.

Der er krav om gennemført IPP2 eller tilsvarende færdigheder for alle deltagere. Det vil sige, at du som minimum er en kompetent begynder. Du kan færdes sikkert og ro/padle skadesforebyggende i en gruppe i beskyttet farvand. Kendskab til redning / selvredning er nødvendigt. Der skal bæres vest i alle bådtyper og anvendes leash i de åbne bådtyper.

Vdr. gruppetilmelding

Vi opgraderer vores resultat og løbsstyringssystem. Af den grund har vi brug for at få de individuelle oplysninger bl.a. af hensyn til tracking og opfølgning. Derfor skal alt tilmelding ske via systemet her. (link).

Tip for at lette gruppetilmelding

Hvis man grupperer tilmeldingerne efter distance er der mulighed for at “Tilmeld flere deltagere” inden man kommer til betalingen. Så skal man kun afslutte og betale få gange.ultimate3

Vi har desværre ikke i år mulighed for faktura – men vil se på at udvikle det. Hvis ikke klubben har et betalingskort vil vi foreslå at man regner beløbet ud og får det aconto overført fra klubbens kasserer så en enkelt person ikke skal lægge hele beløbet ud.

Endelig er det også muligt at dellegere tilmeldingen ud så hver enkelt selv tilmelder sig – det vil stadig blive med samme klubnavn.